Extracash

Extracash er en dansk firma, der tilbyder forbrugslån til private kunder. De henvender sig til forbrugere, der har brug for ekstra penge til forbrug eller indkøb, og stiller ikke en masse spørgsmål til hvad pengene skal anvendes til. Desuden er det ikke nødvendigt med sikkerhedsstillelse for denne type lån. Extracash formidler umiddelbart det samme produkt, som Hotlån en anden tilsvarende låneformidler. De har således fuldstændig ens vilkår og omkostningsniveau. Extracash formidler finansiering gennem Ekspres Bank.

Easycash tilbyder lån til voksne kunder over 18 år, med fast arbejde og en årlig indtægt over 150.000 kr. Kunden må ikke være registreret i Debitorregisteret eller RKI.

Låneansøgningen udfyldes og indsendes online på deres webside. Kreditvurdering sker umiddelbart hvis der ansøges om lån indenfor åbningstiden. Såfremt lånet kan godkendes sendes dokumenter til kunden, der returnerer disse i underskrevet stand. Herefter kan lånet udbetales. Det vil typisk tage 3-4 dage.

Fakta om Easycash:
Rentesats: 20,2 % pr. år før skat
Lånebeløb: 4000 til 74.000 kr.
Løbetid: Op til 72 måneder
ÅOP: ca. 41,72 – 26,49 % pr. år.
Gebyr: Stiftelsesprovision udgør 8% min. 500 kr.
Dertil kommer: Administrationsgebyr 19 kr. pr. md. samt opkrævningsgebyr: 15 kr. pr. md.

Umiddelbart er de årlige omkostninger i procent og renten for denne type forbrugslån høje i forhold til det, der skal betales i banken. Men sammenlignet med diverse SMS og kviklån er dette dog på et mere rimeligt niveau.

Link: extracash.dk

1 thought on “Extracash”

Leave a Comment