Vivus

Vivus er en udbyder af kortfristede lån til privatpersoner. Lånet bevilliges hurtigt og kan være til på kundens konto samme dag eller næste dag. Vivus er en mulighed for at optage lån med kort løbetid og på relativt små beløb.
Vivus er ejet af 4finance koncernen og reklamerer med at have over 1 mio. kunder. Vivus.dk er den danske afdeling.

Kunden kan bevilges lån på mellem 100,00 og 6.000,00 kr. Løbetiden for lånet er 1-30 dage. Et nyt lån kan kun bevilliges når nuværende lån er tilbagebetalt. Første lån kan maximalt være på 4.000 kr. og er uden låneomkostninger.

For at låne penge hos Vivus må man ikke være registreret i RKI eller i debitorregisteret. Man skal være over 20 år, have dansk statsborgerskab og et NemID for at kunne låne hos Vivus.

Fakta om lån hos Vivus.dk:
Rentesats: 19% / 30 dage.
ÅOP : 730,1 %.
Gebyrer : Ikke umiddelbart til at gennemskue.
Tilbagebetalingstid: 30 dage men kan forlænges.
Udbetaling: 2 timer (Nordea), andre banker næste dag.

Med en rente på 19 % pr. måned mener Vivus sig blandt de billigste udbydere af kortfristede lån. Det er næppe korrekt. Det er meget dyre penge at låne og løber hurtigt op især hvis lånet forlænges. Fordelen kan være, at med et lån af gangen, løber det ikke så nemt løbsk.

Vivus.dk har umiddelbart gode anmeldelser på Trustpilot, tilbyder telefonisk kundeservice mellem 8-20 hver dag samt chatsupport. Vivus.dk websiden virker velfungerende.

Leave a Comment