Folkia

Er du over 20 år, bosiddende i Danmark, har du en fast indtægt og er du ikke registreret i RKI, så burde du opfylde betingelserne, for at kunne få et mikrolån hos Folkia. Det er nemt og hurtigt, og har du brug for penge her og nu, så er det også en nem løsning.

Folkia er et norsk firma, som er under tilsyn af det Norske Finanstilsyn, så der er en vis sikkerhed bag firmaet. Skal man bruge hurtige penge og ønsker man ikke at involvere og vente på sin bank, så kan det være en god idé at gå til Folkia. Man betaler naturligvis for servicen, et fast beløb + renter der varierer alt efter hvor meget man ønsker at låne – der er mulighed for at låne fra 1000 kr. til 5000 kr.

Renterne ER høje, og straffen for udebleven tilbagebetaling er stor, men hvis man ved, at man kan betalebetale lånet lynhurtigt, så er omkostningerne til at leve med.
Bag Folkia står islændingen Hördur Bender, som har haft det som sin målsætning at gøre låntagning enkelt, billigt og mere effektivt, og det kan man sige er lykkedes. Om man som forbruger tør involvere sig i internet/SMS lån, er naturligvis op til den enkelte, men risikoen tyder ikke på at være større end hos bankerne, og tilsyneladende udbetales pengene hurtigt og effektivt.

2 thoughts on “Folkia”

Leave a Comment