Kvikautomaten

Har du brug for hurtige penge? Hos Kvikautomaten kan du låne fra 500 kr til 6000 kr. hurtigt og nemt, du skal ikke stille nogen garantier, du skal blot være fyldt 21 år, bo i Danmark og ikke være registreret i RKI. De eneste oplysninger du skal sende til Kvikautomaten ved låneansøgning er lånebeløb, CPR-nummer, mobilnummer samt en E-mail adresse. Det er da til at overskue.

Lige nu tilbyder Kvikautomaten endda nye kunder et lån på 500 kr. eller 1000 kr. rente og gebyrfrit i 30 dage. Det lyder næsten for godt til at være sandt, ikke? Men det er det åbenbart ikke, og man er behageligt fri for at involvere sin bank, indsende lønsedler, årsopgørelse og alle de andre papirer, bankerne skal bruge før de overhovedet vil undersøge, om de vil låne én nogen penge.

Tilsyneladende fungerer det, man ansøger online eller via sms og får et hurtigt svar på, om man er godkendt, ligesom pengene også hurtigt finder vej til ens konto. Men det koster – renten er høj, men da pengene skal betales hurtigt tilbage, så behøver det ikke at blive urimeligt dyrt at tage et mikrolån hos Kvikautomaten.

På Trustpilot får firmaet hovedsagelig positive anmeldelser, folk er generelt tilfredse både med ansøgninger, udbetalinger og tilbagebetalingsmetoder, så har du brug for hurtige penge, så er Kvikautomaten tilsyneladende et rigtig godt sted at optage et mikrolån.

Link: kvikautomaten.dk

1 thought on “Kvikautomaten”

Leave a Comment