Hotlån

Hotlån er en udbyder at forbrugslån til private, der ikke kan eller ønsker at optage lån i deres bank. Der stilles ingen spørgsmål til hvad pengene skal bruges til og lånebehandlingen sker i løbet af et par dage. Hotlån samarbejder med Ekspres Bank A/S, som er en af de større danske finansieringsinstitutter tidligere kaldet HandelsFinans.

Hotlån tilbyder lån til kunder over 18 år, med fast arbejde og en årlig indtægt over 150.000 kr. Kunden må ikke være registreret i RKI eller Debitorregisteret.

Fakta om Hotlån:
Rentesats: 20,2 % pr. år før skat
Lånebeløb: 3.000 til 75.000 kr.
Løbetid: Op til 72 måneder
ÅOP: ca. 20-30 % p.a.
Gebyr: Stiftelsesprovision udgør 8% min. 500 kr.
Dertil kommer: Administrationsgebyr 19 kr. pr. md samt opkrævningsgebyr: 15 kr. pr. md

Lånene er klassisk variabelt forrentede annuitets lån, og renten er, selvom den er højere end man finder i banken, stadig i den billige ende sammenlignet med udbyderene af SMS, kviklån m.m. Disse forbrugslån henvender sig til voksne forbrugere med fast indtægt, der har behov for lån til større nyanskaffelser, bil, flytning eller andet.

Hotlån har åbent for låneansøgninger hverdage 9 til 21 og lørdage 9 til 17. Låneansøgningen kan udfyldes online og efter kreditvurdering og godkendelse sendes lånedokument til kunden, der underskriver og returnerer dette. Ifølge Hotlån skulle pengene kunne være til rådighed i løbet af 3-4 dage.

Link: hotlaan.dk

2 thoughts on “Hotlån”

  1. Jeg er fra Grønland,og jeg er på uddannelse som TNI-kontor,og jeg er enlig mor til dreng på 8 år kan jeg låne penge?Jeg har gæld til USF og grønlandskbanken men altid mangler penge

    Reply

Leave a Comment